sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Ihana sunnuntai

Tänää on nii voittaja olo vaikka en peilikuvaan olekkaan tyytyväinen.
Käsireenit niin takana ja kädet kiittää ja kumartaa mut ennen kaikkee oma mieli kiittää. Alkoki jo olee sellanen fiilis et pitää päästä salille kun ei kahteen päivää ollu käyny :D
Sain sovittua huomiselle ensimmäisen vesijumppa treeninki et pääsee tota nilkkaa vetreyttää, odotan innolla <3

Tänää sitten tapasin yhden jätkänkin, vaikutti ihan kivalle vaikka hälytyskellot soi ku puhu pössyttelystä joka on mulle iha ok jos sitä ei tee 24/7 mut sit puhu lääkkeistä ja rännittämisestä. Ei hyvä merkki. Eikä se kyl hirveesti kuunnellu, puhu mielummi päälle kokoajan. Joten en usko että siitäkään mitää vakavaa koskaan tulee.

Suomen pelikin päätty tänään Tanskaa vastaa 3-0, HYVÄ LEIJONAT <3 Usko Suomen peliin palautu taas <3 Huomenna taas onnessaan katotaa Suomi vastaan Norja. 

Hirveesti en tänään muuta ole oikeen tehnyt ku nukuin suht. huonosti yöni ku oli hiukka huono-olo vielä mut aamuu kohe se meni sitten ohi ja tosiaa pääs salille kiusaa käsiä ja siitä jäi niin mahtava fiilisi taas :)

Viikonloppuna nokka näyttäs kohti Kajaania näillä näkymin, menen moikkaamaan vanhaa tuttavaani pitkästä aikaa. Saas nähä millanen reissu siitä tulee ja pääsenkö lähtemään. Toivotaa että suunnitelmat pitää. Aku menee Antille hoitoon siksi aikaa. 

Tähä loppuu voisin laittaa eilen napatun kuvan ja tämän päivän reenien jälkeisen kuvan, matkaa viel tavote painoon on mutta reeniä reeniä! Enkä vappuna olu lihonnu yhtää, josta olin tooosi ylpee itsestäni, Perjantain punnitusta odotellessa ;D

I`m Just One Fucking Bitch And You Know That ;D

Vitusti viel töitä tehtävänä mutta tavote vielä saavutetaan ;) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti