keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Kuulumisia

Taas on hetki vierähtäny ja aika taas juossu siivillä tai jotain sitä rataa kaiketi kun en kerta ole tänne ehtiny kirjoitella.
Ajattelin nyt tälleen hiukan jotain raapustaa ennen ku täytyy kiirehtiä kolmanneksi viimeiselle työpäivälleni ja sit ollaan taas työtönpaska :D

Treenit on kulkenut ihan mukavasti vaikka välillä tökkiiki taas mut eiköhä se siitä vielä.
Painooki pudonnu ja lisää saa viel pudota yli 12kg vielä. Mut miinusta on jo -39,2kg!

Riston kanssa menee hyvin ja välillä mennää lujaa alas mut se kai kuuluu joka suhteeseen.

Tosin viimeaikoina olen kyl itte ollu enemmä ja vähemmän kiukkuinen, ruoka ei maistu, mikään ei huvita ja kaikki vaa ärsyttää.
Tiuskin tai istun hiljaa omissa oloissani ja mietin että mitähä vittua.
Tänäänki on taas niitä päiviä et mikään ei nappaa ja mitään en ole syönytkään ku ei vaan maistu. 
Mieltä painaisi joku mutta en oikeen ota itsekkään selkoa että mikä ja kun sitä yrittää kysyy multa, sota on taattu.
On oikeesti vaikee puhuu siit et mikä mieltä painaa kun ei oikeen itsekkään tiiä ja yritä siin sit toiselle ratakiskoista vääntää asiaa.

Kouluihinki tuli haettua mutta en ees oo varma teinkö oikeat päätökse.
Nuoriso-ja vapaa-ajanohjaaja, liikunnanohjaaja, sosiaali-ja terveysala ja turvallisuusala. Okei toi vika ny ainaki on se viimesin paikka mihi nokkani haluisin laittaa, se ei kiinnosta kilin vittujakaan.

Siis oon ollu vaa niin pirun epävarma itsestäni ja kaikesta. 
Siitä mitä haluan ja mitä en halua.
Tiiättekö ku on se tunne et hei haluun tyylii ostaa noi housut tai muuttaa tuohon asuntoo ja hetken päästä alat epäillä haluatko niin oikeasti. Tälläsii mie mietin melkeen kokoajan viimeisen kuukauden aikana.

Ainoot mitä tiiän et haluun jatkaa treenaamista, haluun olla Riston kaa vaikka se välil käy niin pirusti mun hermoille ku esim. kyselee kokoaja mikä on ja kun et vaa yksinkertaisesti osaa vastata siihen yhtään mitään ni miehä alan äyskii.

Kai mä oon vaa kyllästyny mun arki rytmiin, aamulla ylös, salille, kotiin ja suihkuu, syön, töihin ja illal vaa toljottaa telkkua ja sit nukkuu. Seuraavana päiväna sama rytmi uudelleen. Tosin nyt kyl loppuu kohta työt ja pääsen taas Circuit treeneihin torstaisin ja jos vaik jonku muunki aloittaisi.

Mut ei niist enempää, mun o karattava taas töihi ja sitä enne käydä palauttaa leffa filmtowniin.

XOXO

Kiitos rakkaalle ihanalle rääkkääjälle PT Ilkka Santahuhta kuvasta <3
Tammikuun 20pv 2015 - Tammikuun 25pv 2016 - 38kg tässä kuvassa <3
Rakastan sua koko sydämestäni vaikka osaatki käydä hermoilleni. Naatalin kylpylässä oltii viettämässä kihlajaisia kera appivanhempien <3
Ensimmäinen osio "Apocalypse in Moominland" niin kun Jyrke tätä projektia kutsuu. Otettu Tattoo Nationissa 23.1.2016 Rakastan <3
Miun uusi ihana koruni tuo pieni valkoinen pallo <3 Otettu Tattoo Nationissa ja Iirolle iso kiitos vaikka kirosinki ja meinasi taju lähteä :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti