tiistai 11. heinäkuuta 2017

Hyppy pelottavaan tuntemattomaan ihanuuteen

Tiedän tiedän ja tiedän, aikaa taas kulunut kun kirjottanu tänne mutta olen nyt tarvinnut aikaa itselleni, aikaa selvittää pääni. Löytää se oma polku, oma elämä ja enne kaikkia se mitä oikeasti tahdon.

En tajua kuin tähän meni kaksi saakelin vuotta tajuta että Risto ei ole mulle se oikea, ei sillä etteikö meil ollu hetkemme mutta jos olen kerrankin rehellinen itselleni ja omille tunteilleni niin en ole ollut hänen kanssaan melkein vuoteen edes onnellinen. Miksi siis jäädä sellaiseen joka vaan satuttaa ja rikkoo minua sisältäpäin ja hajoittaa psyykkeeni.
Miksi olla ihmisen kanssa joka ei arvosta niitä pieniäki asioita mitä olet tehnyt toisen eteen, ihmisen jolle pelaaminen on kaiken a ja o, ihminen joka käy töissä mutta kotona ei voi tehdä mitään, puhumattakaan yhdessä.
Kyllä, tiemme tuli päätökseen ja oikeastaan siitä saan kiittää Enni sua että taoit mun päähän järkeä, sä näit jo kauan että en voinut hänen kanssaan hyvin, sä sait miut tajuamaan että mieki ansaitsen olla onnellinen ja tulla kohdelluksi oikein, ei minään kotiorjana. Mun ei kuulu voida pahoin tai olla ahdistunut toisen kanssa saatiko olla stressaantunut kokoajan. 
Kiitos Enni oikeasti siit kaikesta tuesta mitä saan sinulta nyt kokoajan ja avusta, olet mulle se rakkain ihminen maanpäällä <3

Mikä se hyppy tuntemattomaan ihanuuteen on, no minäpä kerron.

Nyt siis tosiaan etsitään omaa asuntoa jotta pääsisin aloittamaan oman elämäni puhtaalta pöydältä. Voin keskittyy vaan omaan elämääni, kouluun, ystäviin. 

Kaikki niin uutta ja jännittävää mutta päivä kerrallaan ja yksi huoli kerrallaan ja turha stressi pois ja puhuu toisen kanssa ni eiköhä ne siitä :)

Ja tosiaan pääsin vihdoin opiskelemaan alaa mitä tosissani haluan tehdä!
Pääsin Poriin Hotral eli Hotelli,-ravintola ,- sekä gaterkia-alalle jossa tarkoitus erikoistuu Tarjoilija/baarimikoksi <3
Vihdoin vihdoin <3

Mut nyt pakko lopetella koska ajatukset meni hetki sitten solmuun , nyt pienin askelin kohti hyppyy uusiin seikkailuihin ja olla onnellinen kun löytänyt itsensä vihdoin ja siit saan kiittää ihania ystäviäni Ennii ja Juusoo ja se että nalleki jaksanu kuunnel mua ja tukenu kokoajan <3
En selvis ilman teitä <3

XOXOX


PS. Kiitos Enni tästä kuvasta <3 Sopii niin täydellisesti nytten <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti