lauantai 16. tammikuuta 2016

Päivittelyy

Taas on päivät juosseet nopeemmin kuin itse olen ehtinyt edes oikeen tajuamaankaan. 
Eilen tuntui että vastahan mie tänne kirjoittelin mut vääräs oli, liian nopeaa menee aika.

Työt oon päässy taas aloittamaan ainaki hetkeksi, ellei miun sopparia haluta uusia ja saisin jatkaa pidempäänki.
Oon kyl tykänny työstäni erittäin paljon, on niin paljon erinlaisempi nuokkari kuin ne missä olen aijemmin ollut. Porukka siel tosi mukavia <3

Kihloihinki mentiin Riston kanssa 3.1.2016 eli tasan meidän puolvuotis päivänä <3
Muutenkin meillä menee todella hyvin, oon onnellinen ja sitä rataa <3

Treenit on sujunu mukavasti, mitä ny paino on jumittanu mut kuulema kuuluu asiaan että se saattaa heitellä sen 500g-1,5kg kun kuitenki treenaa 5 kertaa viikossa ja painoa on hurjasti lähtenyt. Kroppa vaa kuulma yrittää pitää niist rasvoista kii mitä siel on mut kyl tää tästä. Kohta tulee tasan vuosi täytee ku oon tätä hommaa tehny ja sit laittelen päivittely kuvaa itsestäni ja kerron paljonko lähti vuodessa :)

Muutenhan minulla meneekin ihan kivasti, töitä on, treenit sujuu, parisuhde kukoistaa jne.
Ainoo vaan, et en vielkään tääl oikeen oo saanu kavereita. Välil joitain näkee ja sit menee pitkä tauko kun taas näkee. Enemmä taidetaan nähä Porin yöelämässä joka tosin on alkanu miultaki vähenee kun ei enää oikee jaksa tai kerkee kun on iltasin töissä.

Välil olis kyl kiva saada salille tai lenkille seuraa, nyt ku toi Riston polviki on huonos jamas ni ei siit oo lenkille miun kaa lähtee. Et sillee.

Tänää olis viel ohjelmassa vähä siivoilua kun Riston vanhemmat tulee kylään, kihlakahville kuulema.
Väsäsin eilen töiden jäkeen pannacottaa ja oreon juustokakkuu joka ei tainnu niinkään onnistua mut pannacotat ehkä onnistu tai sit kaikki saa ruokamyrkytyksen :D

Tuli tuossa mieleen, tiiän et aika moni lukee tätä blogia ja kiva kun jätetään kommenttei ja toivotaan millaisii tekstei halutaan tai mitä halutaan tietää minusta, mutta minusta olisi erittäin kivaa jos niitä mitä kirjoitan ei käytettäisi aseena mua tai mun perhettä vastaan. Tuli eräältä erittäin ikävä kommentti joka kohdistui äitiini. Uhattiin poliisilla sun muulla idiootti maisuuksilla ja tiedän kyllä kuka tämä henkilö on ja tiedän että hän ja äitini riitelevät. Mutta ei se silti anna oikeutta käydä sotaa minun ja sisaruksieni kautta tai uhkailemalla. Eli voisin hänellekki suositella et jättäis sen alkoholin pois plus ne napit sun muut ja keskittyy vaan omaan elämäänsä. 
Meillä kaikilla on kuitenki vaan se yksi perhe, eikä mikään perhe ole täydellinen, ei minunkaa niin ku tiiätte, mutta silti rakastan perhettäni ja tuun aina pitämään heidän puoliaan vaikka kuinka oltaisiin toistemma kurkussa kiinni.

Mutta tää neiti karkaa viel hetkeksi siivoamaan, käymään kaupassa ja odottelemaan Riston vanhempia.

XOXO
2 kommenttia:

 1. Onnea vielä kihlauksen johdosta! Mukavaa ajanvietettä lukea täältä kuulumisiasi, kun itsekin on niin kiireinen välillä että ei ehdi jutustella useammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :)
   Nii mie oon vähä lueskellu tuol et kiiret on siul ollu :)

   Poista