tiistai 10. tammikuuta 2017

Olisi aika herätä henkiin

Tiedän tiedän, on menny taas enemmän kuin liikaa aikaa kun olen tänne viimeeksi kirjoitellut ja en edes osaa keksiä mitään järkevää syytä muuta kuin laiskuus, jep NOLOA!

Tosiaan,vuosi on vaihtunut ja viime vuoden loppu oli kieltämättä vauhdikas,varsinkin joulukuu.
8.12.16 Lähdimme sitten Riston kanssa vihdoin Espanjaan viikoksi, oltiin Las Meloneeraksella ja sää suosi meitä paremmin kun olisi voinut toivoa. Lämmintä oli parhaillaan +35 joten en valita. Tuli nautittuu lomasta oikeen kunnolla,ehkä liikaakin kun tulin sit laiskaksi treenien suhteen ja oli tosi vaikeaa päästä takaisin omaan rytmiin. 
Joulu sit menikin Riston porukoilla ja uusi vuosi meni Riston kanssa kahden ja muutaman hyvän ystävän kanssa. 

Sain viime vuonna kaksi erittäin rakasta ystävääki itselleni, Sanna ja Sara. Heidän kanssaan aika lentää siivil ja voidaan niin jutella kaikesta keskenämme ja tiedän että heihin voin luottaa aina,tilanteessa kuin tilanteessa <3
Sain pari muutakin hyvää kaveria viime vuonna mutta en ole niin paljoa heidän kanssaan tekemisissä kuin näiden kahden ihanan naisen kanssa <3

Nyt kun vuosi vaihtui,tein itselleni lupauksen aloittaa uudelleen tämän treenaamisen ja painonpudotuksen ja keskityn omaan hyvinvointiini. 
Kyllä, olen siis päässyt hiukan lihoamaan, aamulla paino oli 82.3kg, ei hyvä ei mutta tästä on vaan suunta alaspäin ja parempaa vointia. Tavotepainoon siis on matkaa 17,3kg mutta en stressaa, kyl se sielt sit tippuu kun treenaa ja muistaa seurata mitä sinne suuhunsa laittaa  ja onhan mulla omat zemppaajani ja jopa perseelle potkija, Ilkka siis edelleen kuvioissa ja olisi nyt 13.1.17 pitkästä aikaa yhteinen treeni hänen kanssaan, voi mikä rääkki siel liekkää minnuu odottaa mutta voittajana siitäkin selvitään!

Riston kanssa menee ihan hyvin. Niin ku joka suhteessa on ylä,-ja alamäkiä mut yhdessä neki voitetaan kun vaa on molemmilla sitä tahtoa.
3.1.17 Tuli vuosi täyteen kun ollaan oltu kihloissa.
En sano että tää meidän yhteinen elämä saman katon alla olisi ollut mitää ns. kivaa vuoristorataa, enemmänki tahtojen taistoo, maanjäristyksii, huutoi, itkui, epätoivoo mutta aletaan päästä niistä yli ja suunta kohti parempaan tulevaisuutta, ainakin toivon niin.

Mitäs minä sitten?
Olen työtön ja vailla opiskelupaikkaa.
Lensin koulusta pihalle koska opettajani ei vaan oikeen pitäny miusta kun en halunnu miksikään teurastajaksi ja tajuisin kesällä että jos jotain haluun tehä ni joko liikunnallista tai baarimikon hommia, ne on niit mistä tykkään joten keväällä haen sit kouluihin taas jälleen.

Draamalta en ole elämässäni voinut välttää. 
Silloin ku tutustuin Sannaan ja Saraan, oli kuvioissa kolmaskin muijja, sanotaan häntä ny vaikka Milla, en viitsi hänen oikeaa nimeä kertoa ettei tule enempää paskaa niskaa mitä tää henkilö on saanu jo aikasekseen.
Milla oli meistä se epävakaisin tapaus. Suuttu pienistä asioita todella herkästi. Esim. Hän kertoi meille avoimesti että on ollut suhtees naimisissa olevan miehen kanssa ja näytti meille tämän vaimon kuvan, Meni alle viikko ku tapasin erään ystäväni sanotaan nimeksi Jussi. Jussi sitten taas oli kertonu joskus jotain jostain Millasta mut en silloin osannut yhdistää näitä kahta mut anyway, Jussi alkoi taas puhuu hänestä jolloin kysyin olisiko hänellä näyttää vaimostaan kuvaa. Järkytyin, se kuva oli tismalleen sama kuin se mitä Milla oli näyttäny ja haukkunut. Tietty kerroin Millal yksityisesti että satunki tietämään tämän kyseisen naimisissa olevan jätkän ja siitähä se soppa sitten syntyi. 
Ensin hän kielsi mainitsemasta itseään ja haukkui miut pystyy ja väittä nauraneensa Sannan ja Saran kanssa miunulle. Sitten se sano et voin Jussille sanoa että olemme samassa ns. neljän naisen illallis ryhmässä jonka hän oli perustanut. Kun kerroin, no voitte vaa arvata. Yhtäkkiä en olisikaa saanu sanoa mitään jne. Ja siit alkoi hänen vihansa minuun.
Sit yksi ilta mentiin Saran kanssa katsomaan Jack Björklundin esitystä kun voitin kahdet ilmais liput sinne ja esityksen jälkeen mentiin paikalliseen pubiin muutamalle. Jussi kyseli mitä teen ja kerroin et olin Saran kaa istumassa muutamalla ja kysy saako liittyy seuraan. Kysyin Saran mielipidet ja se sopi sille. Niimpä Jussi liitty seuraamme ja Sara kertoi et tietää myös Millan ja et on samassa porukassa. Siit se helvetti sit lähtiki irti. Sara ei olis saanu mainita mitää Millasta kenellekkää enkä minä. Milla veti ihan hirveet pultit ja aiheutti kaikkee paskaa tuon jälkeen.
Jussi sai lähestymiskiellon ja mie ny oon vaa saanu kuulla kui mulla o muka suhde Jussiin jne. Tätä tyypillistä teinidraamaa. Kaiken huippu, muijja on samanikäinen kuin minä mut käyttäytyy ku mikäki 15-vuotias kakara. Mut ei siit draama kuviosta enempää, jos alkasin enemmä selventää,tekisin oman romaanin tästä aiheesta :D

Muuten minulla menee ihan jees. 
Käyn Sannan kaa salilla ja olen yrittänyt alkaa luomaan uusia ystävyys suhteita ja sosiaalisoitumaan.
Ajatellu et aloittaisin Cirkuitin uudestaan, se ku on jääny vähä tauolle.
Lopettaa dokaaminen taas hetkeksi ja keskittyy vaa tähä projektii ja päästä kesäkuntoon vihdoin ja hemmetin viimein. Onha tää kohta ollu 2-vuoden projekti :D
Mieli ala on mitä on, eli ns. tyypillinen naisen mieliala. Välil hymyillää kaikil ja sit naps ja ollaanki kaikille kusipää mut pyrin kyl olemaan enemmä kiva kaikille mutta päätin että en ala enää kaikkia mielyttää, onha kysees kuitenki minun elämä, ei muiden. Joten se mistä tulee hyvä olo menee etusijalle tästä eteenpäin eli treenaaminen. 
Sain siihenki uut buustii ku lähdin kisaamaan painonpudotuksesta pienes ryhmäs ja oon päättäny voittaa tämän, ainaki mielessäni :D

Ruokavalio siis koostuu enimmäksee salaatista,kasviksista,liha/kana/kala, bataatista, maitorahkasta ja herasta sekä marjoista <3 
Nyt pysyttävä tiukkana ;)

Tein tänää ihan ensimmäistä kertaa bataatti burgerin ja voin sanoo et mie olin myyty sille! 

Ohje:

Leikkaa kaksi bataatti viipaletta ja laita niihin neitsyt oliiviöljyä ja paista uunissa 225 asteessa n. 15min.
Tee naudanjauhelihasta n. 80g pihvi, mausta oman maun mukaan, mitä tulisempia, sen parempia.
Kun alat kasaa, laita aamupalajuusto ( 5%) , ananas ja pihvi bataattien välii ja nauti <3 
Voin sanoo että on meinaa törkeen hyvää.
Itse pistin bataatti siivut pieneen pussiin, kaadoin öljyn, laitoin vähä ruususuolaa ja valkosipulia ja pyöräytin nii et mausteet tarttui niihin kiinni enne paistamista, suosittelen!

Mutta kai miun on aika tälle iltaa lopetella ja yrittää palata koneen äärelle jälleen sunnuntaina kun punitus ohi, pitäkää peukkuja miulle et se menee hyvin!
Ja lupaan yrittää kirjoittaa nyt enemmän, jos ei kuulu, saa tulla linjojen kautta vaikka pakottaa koneen äärelle ;D

XOXO

                                                              Me Espanjassa <3
                                                               <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti